Roger Torns és actor, autor i director. És graduat en direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre i diplomat en Arts escèniques a l’escola La Casona. També ha cursat diversos tallers i seminaris de dramatúrgia a l’Obrador de la sala Beckett. Com a director i dramaturg ha estrenat COM SI MITJA TARONJA GEGANT SE M’ESTIGUÉS PIXANT A SOBRE (Porta 4 / Teatre del Raval), WOYZECK CADUCAT (Círcol Maldà / Teatre Tantarantana), SOLILOQUEJAR AMB ALGÚ (La Seca Espai Brossa. Text traduït a l’anglès), TRES BÉSTIES(Teatre Estudi), ELEFANT TERRIBLE (espectacle creat conjuntament amb Eric Balbàs, guanyador del CROQUIS_BCN 2017 i estrenat a la Sala Beckett), HÀBITAT [DOBLE PENETRACIÓ] (projecte guanyador de la BecaDespertaLab 2018 i estrenat a Sala Atrium), DISTÀNCIA (text  finalista als premi Palanca i Roca 2016 i al Premi Josep Ametller 2018, estrenat amb el suport de la Sala Beckett) i ESTRIP-TESI (projecte guanyador de les beques brossianes impulsades La Seca Espai Brossa i l’Institut del Teatre).

Com a actor ha treballat als espectacles Night Club Bilderberg(Microteatre Madrid) i Generació de merda (Teatre Poliorama) escrits i dirigits per Xavi Morató, La Infanta terrible y su séquito real del col·lectiu La Santa (Nau Ivanow), Woyzeck Caducat  dirigit per ell mateix (Círcol Maldà i Tantarantana), Escape Show dirigit per Ivan Tápia i Alicia Serrat (Teatre Poliorama, Teatros del Canal i gira), Urinetown dirigit per Joan Maria Segura (Teatre Ovidi Montllor), Cabaña (Microteatre Barcelona) dirigit per Eric Balbàs, Elefant Terrible (Sala Beckett) dirigit conjuntament amb Eric Balbàs, i col·labora també a El agitador Vòrtex de Cristina Blanco (Mercat de les flors, sala Hiroshima, Teatro Pradillo i gira) . En l’àmbit audiovisual ha participat com actor a la pel·lícula Barcelona 92de Ferran Ureña i als curtmetratges Ahora no puedo dirigit per Roser Aguilar (Premi Gaudí al millor curtmetratge 2011) i Cargols dirigit per Geoffrey Cowper.

 Ha sigut docent a l’escola Central de Teatre on impartia les assignatures de teoria del teatre i interpretació. També ha impartit classes de dramatúrgia al batxillerat escènic d’ESART com a professor substitut. Ha sigut l’ajudant de direcció de Marilia Samper a Animals de Companyia i a L’Alegria (Sala Beckett), i de Llàtzer Garcia a L’última nit del món (Sala FLyhard)  i a Els nens desagraïts (Sala Beckett).